2022-04-11 09:40:52

OŠ Malešnica za Ukrajinu - zahvala

Dragi učenici, roditelji i djelatnici OŠ Malešnica,

hvala vam na sudjelovanju u humanitarnoj akciji "OŠ Malešnica za Ukrajinu".

U dva dana, koliko je akcija trajala, skupili smo jako puno donacija, a najviše ribljih i mesnih konzervi, slanih i slatkih grickalica, papirnatih i vlažnih maramica, tekućih i krutih sapuna, četkica i pasti za zube te ostalih prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština. Sve smo proizvode sortirali u kutije.

U petak, 8. travnja, djelatnici Udruge Dobro Dobrim i Veleposlanstva Ukrajine, stigli su u našu školu po skupljene donacije. Početkom tjedna, prikupljene donacije bit će odvezene u Ukrajinu na dostavna mjesta. Sve će biti popraćeno i dokumentirano fotografijama. 

U isto vrijeme, posjetila nas je i ekipa Mreže TV, koja je o našoj humanitarnoj akciji snimila prilog, a možete ga pogledati u Vijestima od 8. travnja, dostupnim na njihovoj web stranici.

U prilogu smo se zahvalili na skupljenim donacijama te potaknuli ostale škole i druge ustanove da se uključe u prikupljanje pomoći za stanovnike u ratom pogođenoj Ukrajini.

U ime Ravnatelja, hvala svima koji su se uključili u skupljanje donacija te onima koji su ih sortirali i pripremili za prikup. Također, hvala gospodinu Igoru Osliću s Mreže TV te učenicima koji su sudjelovali u snimanju priloga (Emi Juliji Novak, 7.c te Luciji Markić, Niki Baković, Vidu Kaiću, Gabrieli Mikačić, Robertu Ferdeljiju, Jakovu Ivandiću i Dori Ćurić, 3.a). Sretni smo što su učenici, roditelji i djelatnici Škole pokazali empatiju i spremnost da pomognu onima kojima je to potrebno. 

U nastavku, klikom na "više", pogledajte fotografije.

Pripremila: Valentina Namesnik, stručna suradnica knjižničarka

 


Osnovna škola Malešnica