2021-05-21 15:11:15

Uspjeh učenika na natjecanjima

I ova i prošla školska godina za sve nas bile su izazovne. Susreli smo se sa situacijama koje nismo mogli predvidjeti no uspješno smo ih savladali. Svi su se djelatnici naše škole potrudili da u ovim novim uvjetima funkcioniramo najbolje što možemo.

Ovaj put posebno želimo pohvaliti sve učenike i mentore koji su se uspješno i s veseljem pripremali za školska, županijska i državna natjecanje te smotre.

U privitku (klikom na "više") prilažemo tablice od šk. god. 2019./2020. i šk. god. 2020./2021. s odličnim rezultatima koje su, uz puno volje i truda te uz pomoć mentora, postigli naši učenici.

Čestitamo svima koji su sudjelovali na natjecanjima te pohvaljujemo rezultate s ovogodišnjih državnih natjecanja:

Diva Brnić, 8.a (9. mjesto) i Iva Šepec, 8.c (15. mjesto), sudjelovale su  na državnom natjecanju uz hrvatskog jezika (mentorica Ladislava Vidović)

Antea Jarak, 7.d (8. mjesto), sudjelovala je na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika (mentorica Iva Dragićević)

Lara Vlajčević, 7.b (5. mjesto) i Luka Čerina, 7.b (6. mjesto), sudjelovali su na državnom natjecanju iz hrvatskog jezika (mentorica Sanja Bosak)

Tin Strmečki, 8.d (14. mjesto), sudjelovao je na državnom natjecanju iz fizike (mentor Zlatko Varošanec)

Jakov Erceg, 8.d (7. mjesto), sudjelovao je na državnom natjecanju iz tehničke kulture – fotografija (mentorica Marica Antić)

Katija Furčić, 5.b (12. mjesto), sudjelovala je na državnom natjecanju iz tehničke kulture – maketarstvo i modelarstvo (mentor Ivan Kostanjski)

Marina Vlahović, 7.a (3. mjesto), sudjelovala je na državnom natjecanju iz tehničke kulture – strojarske konstrukcije (mentor Ivan Kostanjski)

Nina Bošnjak, 8.d (10 mjesto), sudjelovala je na državnom natjecanju iz njemačkog jezika  (mentorica Katarina Oreb Sajfert)

Marina Vlahović (3. mjesto), sudjelovala je na državnom natjecanju iz informatike – razvoj softvera (mentorica Iskra Žderić Biberdžić)

"Planinu će pomaknuti samo onaj tko je na početku pomicao kamenčiće." Kineska poslovica

Pripremila: Valentina Namesnik, školska knjižničarka


Osnovna škola Malešnica